• Fostul număr unu din tenisul mondial, rusoaica Maria Şarapova, a profitat marţi de împlinirea vârstei de 35 de ani pentru a anunţa că este însărcinată cu primul ei copil.
  • Rusoaica, de cinci ori campioană de Grand Slam, care s-a retras din sport în 2020, a împărtăşit vestea pe Instagram celor 4,2 milioane de urmăritori ai săi, relatează Reuters.
  • Deşi a concurat sub drapelul Rusiei în timpul carierei sale – şi este singura rusoaică care a câştigat un Grand Slam în carieră – Şarapova a locuit în Statele Unite de când a venit în ţară, pe când era o tânără promisiune a tenisului.

Fostul număr unu din tenisul mondial, rusoaica Maria Şarapova, a profitat marţi de împlinirea vârstei de 35 de ani pentru a anunţa că este însărcinată cu primul ei copil.

Rusoaica, de cinci ori campioană de Grand Slam, care s-a retras din sport în 2020, a împărtăşit vestea pe Instagram celor 4,2 milioane de urmăritori ai săi, relatează Reuters.

Începuturi preţioase!!!!”, a scris ea alături de o fotografie în care apare pe o plajă şi zâmbeşte.

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN

„Mâncatul tortului aniversar pentru doi a fost întotdeauna specialitatea mea„.

În decembrie, Şarapova şi omul de afaceri britanic Alexander Gilkes au dezvăluit că s-au logodit.

Deşi a concurat sub drapelul Rusiei în timpul carierei sale – şi este singura rusoaică care a câştigat un Grand Slam în carieră – Şarapova a locuit în Statele Unite de când a venit în ţară, pe când era o tânără promisiune a tenisului.