Şapte jucători de la Pandurii Târgu-Jiu, confirmaţi cu Covid-19

Sursă foto: Mediafax

Şapte jucători de la Pandurii Târgu-Jiu, echipă care evoluează în Liga secundă, au fost confirmaţi cu Covid-19, iar două dintre testele efectuate sunt neconcludente, au transmis oficialii clubului.

Potrivit unui comunicat al clubului, transmis sâmbătă presei, testarea a avut loc cu o înaintea plecării la meciul oficial din prima etapă a Ligii a doua, cu Metaloglobus. „Rezultatele testelor au fost primite vineri, când lotul convocat pentru acest meci se afla în autocar pentru deplasarea la Bucureşti, atunci luându-se decizia revenirii în cantonamentul echipei a întregului lot, după ce a fost anunţată Direcţia de Sănătate Publică Gorj”, au anunţat reprezentanţii clubului.

Rezultatele au fost pozitive pentru şapte dintre componenţii lotului, iar în cazul altor doi jucători rezultatele au fost neconcludente.

Clubul a decis efectuarea unei noi testări sâmbătă dimineaţă, iar între timp jucătorii pozitivi au fost izolaţi de restul lotului.

Reprezentanţii clubului anunţă că au respectat toate normele impuse privind pandemia de COVID-19, respectiv norme de igienă în spaţiile de cantonament, trasee bine definite pentru jucători şi personal, calendar de testare a jucătorilor precum şi dezinfectarea periodică a spaţiilor, încă de la începutul pregătirii, toţi jucătorii având teste COVID-19 efectuate, inclusiv cei care s-au aflat în probe.