• Simona Halep ar putea fi portdrapelul României dacă se califică la Jocurile Olimpice de la Tokyo
  • Fosta mare înotătoare Beatrice Câșlaru o contestă pe Simona Halep
  • Beatrice Câșlaru: „Halep la Rio nu a vrut să facă deplasarea, pe motiv de țânțar!”

Simona Halep ar putea fi portdrapelul României dacă se califică la Jocurile Olimpice de la Tokyo, însă există multe voci care susțin că sportiva nu merită acest lucru, relatează HotNews. Printre contestatari se află și fosta mare înotătoare a țării noastre, Beatrice Câșlaru.

Reacția fostei sportive a venit pe pagina de Facebook a jurnalistului Andrei Nourescu, cel care întreba: „FedCup ba, portdrapel da?“.

„Cine vrea ea să fie??? Cum se face că are tupeul să pretindă asta, când ar fi fair-play întâi să câștige medalie și apoi, peste 3 ani să ceară steagul!!! Sau, hai să îi dăm steagul dacă ne aduce aurul olimpic!”, a scris sportiva.

Recomandări

O FURTUNĂ SOLARĂ AMENINȚĂ PĂMÂNTUL
ATENȚIE, CIP DEFECT
JUMĂTATE TU, JUMĂTATE EU
ISRAELUL EXTINDE OPERAȚIUNEA ÎN RAFAH
CIOLACU IA MĂSURI ANTI-SHRINKFLAȚIE
ÎNCEPE CAMPANIA ELECTORALĂ

„Eu nu voi uita când doamna Lipa a purtat drapelul la olimpiadă și nu a comentat nimeni! Că nu te poți egala cu palmaresul lor, al campionilor! Pe mine Halep nu mă convinge deloc că merită să poarte drapelul!”, a spus Beatrice Câșlaru pe Facebook.

Controverse s-au născut și la ediția precedentă de la Rio, însă lucrurile s-au rezolvat de la sine, deoarece Simona Halep nu a participat atunci la Jocurile Olimpice.

„Halep la Rio nu a vrut să facă deplasarea, pe motiv de țânțar! Acum facem un armăsar din COVID-19??? Pentru mine e fie performanță, fie vezi de ciorba ta!!! (…) Vorbim de un sportiv care pretinde ceva. Atât. Ca e un etalon, nu contestă nimeni. Dar, până când o să mă convingă pe mine că trebuie să poarte steagul…. Despre ce vorbim? Repet cine sunt eu să critic pretențiile uneia?”

Cine a fost portdrapelul României la ultimele ediții ale Jocurilor Olimpice de vară:

  • 2016 – Cătălina Ponor, gimnastică
  • 2012 – Horia Tecău, tenis
  • 2008 – Valeria Beșe, handbal
  • 2004 – Elisabeta Lipă, canotaj