• Scopul meu este să mă calific în finală şi odată ce eşti pe culoar ai o şansă, a declarat David Popovici înaintea startului Campionatului Mondial de înot în bazin scurt (25 m) de la Melbourne.
  • Potrivit Federaţiei Române de Nataţie şi Pentatlon Modern (FRNPM), David Popovici a participat la o conferinţă de presă organizată de gazdele competiţiei.
  • Melbourne găzduieşte, în perioada 13-18 decembrie 2022, întrecerile Campionatului Mondial de înot în bazin scurt (25 m) pentru seniori.

Scopul meu este să mă calific în finală şi odată ce eşti pe culoar ai o şansă, a declarat David Popovici înaintea startului Campionatului Mondial de înot în bazin scurt (25 m) de la Melbourne.

Potrivit Federaţiei Române de Nataţie şi Pentatlon Modern (FRNPM), David Popovici a participat la o conferinţă de presă organizată de gazdele competiţiei.

Nu-mi plac întrecerile în bazin scurt 

Nu cred că este un bluf să spun că nu-mi plac întrecerile în bazin scurt. Sunt oarecum construit pentru competiţia în bazin lung. Întoarcerile şi starturile sunt mai intense pe distanţa scurtă, aşa că aceasta este o oportunitate grozavă de a aduna informaţii, de a câştiga experienţă şi de a fi cea mai bună versiune pe care o pot fi” , a spus David Popovici.

Recomandări

MACRON SE ADRESEAZĂ ARMATELOR
COLEGIU DE ELITĂ CU TELEFOANE SIMPLE
CASTERA A ÎNOTAT ÎN SENA
JAMES WEBB DESCOPERĂ DANSUL GALAXIILOR
CUM AFECTEAZĂ CANICULA MEDIUL?
CÂT MAI DUREAZĂ CANICULA?

Acesta a vorbit şi despre rivalitatea cu Kyle Chalmers.

Sigur, există o rivalitate între mine şi Kyle Chalmers, dar cred că rivalitatea este doar în bazinul de 50 m. Kyle deţine recordul mondial pe 25 m, iar eu sunt deţinătorul recordului mondial în bazin lung. Deci, poate în câţiva ani, această rivalitate va fi reală. Scopul meu este să mă calific în finală şi, după cum ştim cu toţii, odată ce eşti pe culoar, ai o şansă” , a adăugat Popovici.

Melbourne găzduieşte, în perioada 13-18 decembrie 2022, întrecerile Campionatului Mondial de înot în bazin scurt (25 m) pentru seniori.

România va fi reprezentată de trei sportivi:

David Popovici – 100 m, 200 m şi 400 m liber;
Robert Glinţă – 50 m, 100 m, 200 m spate şi 100 m liber;
Andrei Anghel – 50 m spate şi 50 m fluture.