• Serena Williams a atras toate privirile la Australian Open, unde a venit într-un echipament care îi acoperea doar un picior
  • Jucătoarea în vârstă de 39 de ani a purtat un echipament cu culori „ţipătoare” în prima rundă a turneului
  • Campioană de şapte ori la Melbourne, Williams a învins-o pe Laura Siegemund

Serena Williams a învins-o pe Laura Siegemund, din Germania şi s-a calificat în turul doi de la Australian Open, relatează Daily Mail. Americanca nu a mai apărut accidentată la umăr, dar tot a atras privirile prin echipamentul pe care l-a purtat.

În vârstă de 39 de ani, Williams este favorita numărul 10 la turneul australian. Ea s-a retras în meciul cu Ashleigh Barty, din semifinala unui turneu de pregătire, acuzând o accidentare. În turul următorul, Serena Williams va juca împotriva locului 99 WTA Nina Stojanovic, care a eliminat-o în primul tur pe Irina Begu. Serena Williams este în cursa de urmărire a celui de al 24-lea Mare Şlem din carieră.

Foto: Profimedia

Echipamentul pe care l-a purtat pe Rod Laver Arena îi acoperea un singur picior, însă i-a purtat noroc, calificându-se în următorul tur. Părerile pe social media sunt împărţite în ceea ce priveşte ţinuta Serenei.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT
VIN ALEGERILE, CUM VOTEAZĂ TINERII?

„Ador ţinuta. Cu siguranţă revine în cea mai bună formă fizică”, a spus un utilizator, în timp ce altul nu a văzut-o cu ochi buni pe Williams, care a atras şi în trecut atenţia cu echipamentele ei

„Ce bine că o plătesc, arată cumplit”, a spus o altă persoană.