• Sloane Stephens a povestit despre realția ei de prietenie cu Serena Williams.
  • În trecut, Serena i-a fost mentor tenismenei din SUA.
  • Serena Williams a fost eliminată, joi, din semifinalele Australian Open.

Serena Williams, locul 10 WTA, s-a oprit, joi, în semifinalele de la Australian Open, după ce a pierdut în fața niponei Naomi Oasaka, scor 3-6, 4-6. Însă, tot joi a apărut un interviu spectaculos în care tenismena Sloane Stephens (SUA) a relatat cum s-a rupt prietenia dintre ea și Serena.

Se pare că totul a început în 2013, la meciul din sferturile Australian Open, pe care l-a câștigat în fața lui Williams, scor 3-6, 7-5, 6-4. Stephens a precizat că fostul lider mondial a avut un comportament ciudat după acel meci și că, din acel moment, Serena nu a mai salutat-o.

„Lumea crede că suntem prietene, dar e așa și așa”

Nu mi-a zis o vorbă, nici nu a mai discutat cu mine. Nici măcar nu m-a mai salutat când s-a uitat la mine. Nu ne-am mai aflat în aceeași încăpere de când am jucat în Australia. Sunt multe de spus de la momentul în care spunea lucruri drăguțe despre mine la momentul în care nu m-a mai urmărit pe Twitter. Lumea crede că suntem prietene, dar e așa și așa, asta e realitatea. Nu decizi să nu mai urmărești pe cineva așa, fără motiv, și să-l ștergi de pe messengerul de BlackBerry. De ce? Din ce cauză?”, s-a plâns Sloane Stephens, într-un interviu pentru ESPN, citat de Tennis World USA.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
CUM ÎȚI PĂSTREZI CALMUL LA INTERVIU?
CE MĂNÂNC AZI?
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
9/10 ANGAJAȚI SE CRED EXPERȚI IT

Nu de puține ori, Sloane Stephens a spus că, în trecut, Serena Williams i-a fost mentor în tenis, iar într-o zi, fostul lider WTA i-a spus „Eu te-am creat!”.