• Serena Williams s-a botezat ca Martor al lui Iehova la câteva luni după ce s-a retras din activitate.
  • Serena Williams s-a retras din tenis după US Open 2022, punând capăt carierei sale ilustre pe teren.
  • Americanca a vorbit despre dorința ei de a se implica mai mult în această credință, dar nu se angajase niciodată pe deplin în ea.

La cinci luni după ce și-a anunțat retragerea din tenis, Serena Williams, 41 de ani, a fost boteazată, duminică, 8 ianuarie, în cadrul uneei ceremonii care a avut loc într-o biserică a cultului Martorilor lui Iehova din West Palm Beach, Florida, potrivit publicației Express.co.uk.

În copilărie, Serena și sora ei, Venus, au primit învățătura acestei confesiuni reiligioase, însă cea care a câștigat 23 de titluri de Grand Slam nu a fost o practicantă la maturitate.

„A fi Martor al lui Iehova este ceva important pentru mine, dar nu am fost un credincios practicant niciodată cu adevărat, deși mi-am dorit să fac acest lucru”, spunea în 2017, pentru Vogue, Serena Williams.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
XI JINPING RESTRUCTUREAZĂ ARMATA
„SATUL SATELOR” DIN ITALIA: PECCIOLI
CÂT ȚINE TINEREȚEA?
BIDEN CĂLĂTOREȘTE CU MARINE ONE
PAPA VIZITEAZĂ O ÎNCHISOARE DE FEMEI

Fosta mare sportivă a arătat tuturor drumul pe care vrea să îl urmeze alături de soțul ei, Alexis Ohanian, și de fiica lor de 5 ani, Alexis Olympia Ohanian Jr.

„Alexis a crescut fără să meargă la vreo biserică, dar chiar este receptiv și chiar preia conducerea acum. El pune nevoile mele pe primul loc”, a mai spus fosta mare jucătoare de tenis.