• Simona Halep a fost nevoită să se retragă în turul II al turneului de la Roma.
  • Halep a suferit o accidentare la gamba stângă, în timpul jocului cu Angelique Kerber.
  • Românca a abandonat la scorul de 6-1, 3-3.

Jucătoarea română de tenis Simona Halep a fost nevoită să abandoneze meciul cu germanca Angelique Kerber, după ce a suferit o accidentare la gamba stângă, în timpul jocului, la scorul de 6-1, 3-3. Halep a părăsit complexul în lacrimi, fiind ajutată de mai multe persoane.

Simona Halep a făcut un meci excelent până în momentul accidentării, impunându-se categoric în primul set, în care a luat 3 break-uri.

În setul 2, la 3-3, Simona a simțit o durere bruscă la gamba piciorului stâng și a fost nevoită să abandoneze, având dureri mari. Pentru prezența în turul 2 la Roma, Simona Halep va primi 18.000 euro și 45 de puncte.

„Nu știu cum. Nu am făcut nimic”, a fost reacția Simonei, când a fost întrebată cum s-a produs accidentarea.

Investigațiile au arătat că am o ruptură la nivelul gambei stângi. Voi efectua un RMN mâine pentru a înțelege mai bine despre ce accidentare este vorba, dar, pentru moment, nu suntem siguri de perioada de recuperare.

Sunt foarte dezamăgită să închei în acest fel turneul de la Roma, dar voi face tot ce pot să mă recuperez și să revin cât mai rapid posibil. Vă mulțumesc pentru susținere și vă voi ține la curent cu recuperarea”, a transmis Simona Halep, pe Twitter.