Simona Halep a fost eliminată de la turneul WTA 125 de la Hong Kong, după un meci cu rusoaica Anna Blinkova

Simona Halep a fost eliminată de la turneul WTA 125 de la Hong Kong în optimi, după un meci pe care rusoaica Anna Blinkova l-a dominat de la un capăt la altul (6-2, 6-1). Primul serviciu i-a dat bătăi mari de cap Simonei, în timp ce erorile neforțate au apărut atât pe forehand, cât și pe rever.

Simona nu a prins deloc o zi grozavă, iar principala armă care nu i-a funcționat a fost serviciul. Blinkova a știut să profite de acest lucru, a făcut diferența de la retur și a fost mai puternică și de pe baseline.

Simona a primit un wild card și pentru turneul WTA 250 din Hong Kong. Cu ajutorul celor 15 puncte câștigate în urma victoriei cu Arina Rodionova din runda inaugurală, Halep va înregistra un salt important în ierarhia WTA de 251 de locuri. În clasamentul LIVE, Simona este acum pe locul 879.

Ultima dată, Simona Halep a jucat la jumătatea lunii iunie într-un meci demostrativ la Cluj-Napoca, la Sports Festival. Anterior, la 15 mai, ea a abandonat în primul tur la turneul WTA 125 Trophee Clarins, de la Paris, din cauza problemelor la genunchi. 

Exit mobile version