• Simona Halep s-a impus în primul meci oficial din 2021.
  • „Simo” a învins-o pe rusoaica Anastasia Potapova, în turul secund al Gippsland Trophy.
  • Competiția de la Melbourne este văzută ca o „încălzire” pentru primul turneul de Grand Slam al anului, Australian Open.

Simona Halep (locul 2 WTA) s-a impus, luni, în primul ei meci oficial al anului. Constănțeanca a dispus de rusoaica Anastasia Potapova (19 ani, 101 WTA), în turul secund al Gippsland Trophy, turneu organizat la Melbourne, cu scorul de 6-4, 6-4.

În jocul de luni, constănțeanca a demonastrat că este într-o formă excelentă, având în vedere faptul că Gippsland Trophy este un turneu organizat la Melbourne, ca pregătire pentru primul turneul de Grand Slam al anului, Australian Open.

Viitoarea adversară din turul III

La Gippsland Trophy, Halep a profitat de faptul că este principala favorită a întrecerii și a debutat direct din turul secund. După succesul de azi, românca va juca în turul III cu învingătoarea partidei dintre Laura Siegemund și Destanne Aiava. În sferturi, Simona Halep poate da de Iga Swiatek, cea care a eliminat-o la ultima ediţie de la Roland Garros.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Tensimena „tricoloră” a disputat deja un meci în 2021, însă unul demonstrativ, contra liderului mondial Ashleigh Barty, la Adelaide, scor 3-6, 6-1, 10-8.