• Simona Halep a inițiat acțiuni în justiție împotriva firmei canadiene responsabile de producerea suplimentului contaminat și solicită daune.
  • Simona Halep cere compensații de peste 10 milioane de dolari de la Quantum Nutrition, cunoscută și sub numele de Schinoussa Superfood.
  • În plus față de daunele materiale, Halep solicită și daune punitive în cadrul procesului intentat la tribunalul de stat din Manhattan, New York.

Simona Halep a inițiat acțiuni în justiție împotriva firmei canadiene responsabile de producerea suplimentului contaminat și solicită daune. Sportiva așteaptă decizia de la TAS privind o posibilă reducere a suspendării de patru ani primită în cazul de dopaj.

Fosta campioană mondială a dat în judecată compania canadiană asociată cu suplimentul nutritiv, care ar fi cauza suspendării sale pentru dopaj.

Simona Halep cere compensații de peste 10 milioane de dolari de la Quantum Nutrition, cunoscută și sub numele de Schinoussa Superfoods, după ce a fost depistată pozitiv la Roxadustat în timpul US Open 2022.

Recomandări

CA ÎNTRE PRIME DOAMNE
EFECTUL „SWIFT” BATE JOCURILE OLIMPICE
ANGELINA JOLIE, ACUZATĂ CĂ I-A ÎNDEPĂRTAT PE COPII DE BRAD PITT
PROTESTE LA EUROVISION
GRETA THUNBERG SE ALĂTURĂ PROTESTELOR
ZELENSKI DEMITE PE BANDĂ RULANTĂ

În plus față de daunele materiale, Halep solicită și daune punitive în cadrul procesului intentat la tribunalul de stat din Manhattan, New York.

​În așteptarea verdicului de la TAS pentru o reducere a suspendării de patru ani primită în cazul de dopaj, Simona Halep a dat în judecată firma candiană care a produs suplimentul contaminat și cere daune uriașe.

Fosta lideră mondială a dat în judecată compania canadiană care a produs suplimentul nutritiv despre care se crede că a dus la suspendarea sa pentru dopaj, care i-ar putea încheia cariera, anunță Reuters.

Simona Halep solicită despăgubiri de peste 10 milioane de dolari de la Quantum Nutrition, care funcționează ca Schinoussa Superfoods, după ce a fost testată pozitiv la Roxadustat în timpul US Open 2022.

Halep solicită de asemenea despăgubiri punitive, într-un proces intentat la tribunalul de stat din Manhattan, New York.

Citește și