Simona Halep, despre planurile pentru 2021, lucrurile care o fac fericită și greutățile din 2020: „Mă sperie să nu putem interacționa cu prietenii”

  • Simona Halep vrea o medalie la jocurile olimpice.
  • Îşi doreşte ca în 2021 să poată călători şi să fie mai aproape de cei dragi.
  • Vrea să se vaccineze şi are încredere în medicii noştri.

Jucătorii câştigă trofee, însă campionii câştigă inimi. Simona Halep, câştigătoare la Roland Garros şi Wimbledon, a povestit despre planurile, pasiunile şi plăcerile ei exclusiv pentru Aleph News într-un interviu.

„După această pandemie parcă am primit aşa o energie prin care văd încă 2-3-4 ani să mai joc tenis. Principalul obiectiv este medalia la olimpiadă, îmi doresc tare mult să pun în vitrină o medalie indiferent ce medalie. Am pasiunea maşinilor, a ceasurilor şi a sneakersilor. Îmi place să mă duc la salon să stau câte 3-4 ore să fac tratamente faciale, îmi place să mă duc la coafor”, a mărturisit Simona Halep.

Simona Halep, despre greutățile din 2020

Simona a simţit greutăţile anului trecut şi ne-a vorbit despre fricile ei. Cu toţii ne dorim să revenim la normalitatea în care ne vedeam unii cu ceilalți şi călătoream fără nicio grijă.

„Mă sperie să nu fie ca cel din 2020 în care să nu putem călătorii, să nu putem interacţiona cu prietenii, cred că-i cea mai mare greutate pentru toţi oamenii să nu poată să se strângă între ei”, a mai spus Halep.