• Simona Halep ştie de ce este Serena Williams a jucat la un nivel mai scăzut în ultimele finale de Grand Slam
  • „Cred că are problemuțe la partea mentală, pentru că este capabilă să câștige orice meci”
  • Halep a învins-o pe Williams în finala de la Wimbledon, din 2019, 6-2, 6-2.

Simona Halep, numărul 3 WTA, a spus despre Serena Williams că „are problemuţe mentale”, motiv pentru care jucătoarea de tenis din SUA are un joc mai slab în meciurile mai importante.

Halep a spus despre adversara sa că este emoţionată din cauza presiunii pe care o are în finalele de Grand Slam. Serena Williams este foarte aproape de a egala recordul deţinut de Margaret Court, care a câştigat 24 de titluri de Grand Slam.

„Am senzația că se motivează mai mult când joacă împotriva mea. La finala de la Wimbledon am simțit-o emoționată, probabil și pentru că era aproape de record. Cu siguranță, emoțional îi este un pic greu pentru că este atât de aproape să facă o performanță tare greu de întâlnit. Cred că are problemuțe la partea mentală, pentru că este capabilă să câștige orice meci”, a declarat Simona Halep la Digi Sport.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
SCANDAL CU SÂNGE INFECTAT ÎN UK
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
APPLE ADUCE UN NOU MAGAZIN DE APLICAȚII

Simona Halep şi Serena Williams s-a întâlnit ultima oară chiar în acest an, în sferturile de finală de la Australian Open. Serena s-a impus la Melbourne în două seturi, 6-3, 6-3.

Halep a învins-o pe Williams în finala de la Wimbledon, din 2019, 6-2, 6-2.