• Simona Halep a ajuns la Wimbledon.
  • Turneul de Mare Șlem din Londra se va desfășura în perioada 28 iunie – 11 iulie 2021.
  • Simona Halep este deținătoarea trofeului.

Simona Halep, locul 4 WTA, a ajuns, marți, la Londra, unde a intrat în linie dreaptă pentru debutul de la Wimbledon. Constănțeanca pare că nu s-a recuperat complet, după ce s-a accidentat la gambă, dar este optimistă înainte de startul pe care îl va lua pe iarba de la All England Club.

Halep este, totodată, și campioana en-titre de la Wimbledon, trofeu pe care l-a câștigat în 2019, însă competiția nu s-a desfășurat în 2020, din cauza pandemiei de coronavirus.

Simona Halep a vorbit în cadrul unui interviu acordat Eurosport, iar, printre aletele, sportiva a dezvăluit că o afectează restricțiile impuse jucătorilor de autoritățile britanice.

Recomandări

SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT
JILL BIDEN A SCRIS O CARTE PENTRU COPII

„Abia aștept turneul. Sunt foarte încântată de acest lucru (n.r- faptul că e deținătoarea trofeului). La Paris am avut experiența asta. Mi-a plăcut când am mers cu trofeul alături de Rafa. A fost un moment deosebit. Cred că la Wimbledon va fi diferit, mai ales că pandemia. Dar cred că va fi plăcut să fiu acolo cu trofeul. (…) Nu îmi plac condițiile de cantonament, nu mi-au plăcut niciodată. Iar restricțiile sunt foarte dificile pentru mine. Nu mă plâng pentru că suntem norocoși că avem aceste turnee, dar nu îmi place bula. Nu îmi place deloc! Mă consumă, mă stoarce de energie. Iar faptul că stau doar în cameră și nu am voie să ies parcă mă obosește și nu mai pot să fiu lucidă pe teren.
Dar sunt restricții pe care toate fetele le respectăm și așa trebuie să facem în continuare. Nu o să stau să mă plâng prea mult, dar nu îmi place”, a spus Simona Halep pentru Eurosport.