• Simona Halep revine în competiţie întâlnind în primul tur o adversară dificilă, spaniola Paula Badosa, în vârstă de 26 de ani.
  • Indiferent de rezultatul din primul tur, Halep va acumula din nou puncte şi va reintra în clasamentul oficial la WTA, cel puţin cu 10 puncte.
  • Halep a primit un wild card din partea organizatorilor turneului american pentru a reveni în acţiune după o pauză de un an şi jumătate.

Simona Halep îşi cunoaşte adversara din primul tur al turneului Masters WTA de la Miami. Fostul lider mondial va participa la primul turneu după suspendarea pentru dopaj. Tragerea la sorţi de duminică i-a adus-o ca adversară pe spaniola Paula Badosa, numărul 73 mondial.

Simona Halep revine în competiţie întâlnind în primul tur o adversară dificilă, spaniola Paula Badosa, în vârstă de 26 de ani. Partida se joacă pe 19 sau 20 martie, la o oră ce nu a fost încă stabilită.

Recomandări

IRANUL ATACĂ ISRAELUL
INCENDIU PUTERNIC ÎN BUCUREȘTI
CUM A INVENTAT ZUCKERBERG „POKE”?
BILLIE ȘI LANA AU CÂNTAT LA COACHELLA
PREDOIU INTRĂ ÎN CURSA PENTRU COTROCENI
FLYFREE ZBOARĂ CU 16 ELICE

Halep a primit un wild card din partea organizatorilor turneului american pentru a reveni în acţiune după o pauză de un an şi jumătate. Ea a jucat ultimul meci la USOpen, în 2022.

Indiferent de rezultatul din primul tur, Halep va acumula din nou puncte şi va reintra în clasamentul oficial la WTA, cel puţin cu 10 puncte.

Citește și