• Simona Halep a trecut în revistă cele mai importante momente de la Wimbledon
  • Românca a câştigat anul trecut titlul, după ce a învins-o în finală pe Serena Williams
  • A fost primul turneu la care iubitul său, Toni Iuruc, i-a fost alături

A trecut un an de când Simona Halep a câştigat titlul de la Wimbledon. Campioana îţi prezintă acum momentele ei preferate.

Simona Halep – campioana de la Wimbledon: ”Să joci la Wimbledon este mereu ceva special, iar faptul că l-am câştigat l-a făcut şi mai special. Nu voi uita niciodată acele două săptămâni, acele meciuri şi finala. A fost ceva uimitor, iar aceste poze arată că mă bucuram de momentele de anul trecut.”

Halep face şi câteva comentarii legate de album

”În aceste poze puteţi vedea în ochii mei că mă bucuram de moment. Faptul că am reuşit să câştig acea finală a însemnat foarte mult pentru mine. În prima poză sunt cu familia mea, care mă susţine de când am început să joc tenis. Să am susţinerea lor a însemnat foarte mult. În a doua poză este prietenul meu, Toni. A fost primul turneu la care mi-a fost alături. A fost ceva special şi cred că arătăm bine împreună. În a treia este echipa mea şi florile pe care le-am primit de la Wimbledon. Iubesc florile şi am cerut să mi se facă această poză.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Halep comentează şi ceea ce numeşte ”baia de gheaţă”

”Baia de gheaţă. E ce iubesc mai mult pe lume…DELOC! Nu-mi plac băile de gheaţă, dar am impresia că la acest turneu am făcut în fiecare zi şi poate de aceea am reuşit să câştig”, a spus Halep.