Simona Halep, nevoită să renunțe la turneul de la Dubai. Ce probleme de sănătate acuză tenismena

Starea de sănătate a Simonei Halep, după ce în meciul cu Alexandrova a avut dureri la spate. Mesajul transmis de sportivă Mediafax Foto
  • Simona Halep a anunțat joi că nu se va prezenta la turneul de la Dubai.
  • Halep este campioana en-titre al turneului din Emiratele Arabe Unite.
  • Românca are în continuare dureri la spate.

Simona Halep a anunțat joi că nu se va prezenta la turneul de la Dubai, al cărei campioană en titre este.

Halep a explicat într-o postare în mediile sociale că nu se simte complet refăcută și nu este 100% sigură că durerile de spate nu îi vor reveni, ca atare a fost nevoită să ia decizia dificilă de a se retrage de la turneul de la Dubai, ca are loc între 8 și 14 martie.

Din nefericire, nu mă simt la sută la sută în partea inferioară a spatelui și am luat dificila decizie de a mă retrage de la DDF Tennis. Am amintiri foarte frumoase de la câștigarea celui de-al 20-lea meu trofeu, la Dubai, anul trecut, astfel că sunt dezamagită că nu îmi voi putea apăra trofeul”, a scris Simona Halep pe Twitter.

Halep nu a mai jucat de la Australian Open, unde a fost eliminată în sferturile de finală de americanca Serena Williams.

Următorul turneu la care Simona și-a anunțat participarea este Master Series-ul de la Miami, care se desfășoară între 22 martie și 4 aprilie, la Hard Rock Stadium din Miami Gardens, Florida.