Simona Halep nu merge la US Open

  • Simona Halep a câştigat primul turneu la care a participat după o pauză de 6 luni
  • După victoria de la Praga, Halep a sărit în râul Vltava
  • Luni, Simona Halep a anunţat oficial că nu va participa la US Open în acest an

Simona Halep spune „pas” Grand Slam-ului american. Numărul 2 mondial a anunţat pe reţelele de socializare că nu va merge în Statele Unite din cauza temerilor legate de pandemia de coronavirus.

”După ce am cântărit serios toţi factorii acestei excepţionale situaţii pe care o traversăm, am decis să nu călătoresc la New York pentru a juca la US Open. Am spus întotdeauna că voi pune sănătatea pe primul loc atunci când voi lua o decizie”, a fost mesajul postat de Simona Halep pe contul său de Twitter.

Halep abia a revenit pe teren cu o victorie în turneul de la Praga. În finala de duminică, ea a învins-o în 2 seturi pe Elise Mertens.

După finala câştigată duminică, Simona s-a răcorit în râul Vltava. A sărit alături de organizator în apă: ”A fost o săptămână grozavă şi mă bucur foarte mult că m-am întors la Praga după vreo 15 ani şi am câştigat trofeul”.

Thank you to the Tournament Director and everyone at the Prague Open 2020 for a fun and safe week.I hope you enjoy the celebration as much as I did! 😂💦Publicată de Simona Halep pe Duminică, 16 august 2020