• Simona Halep spune că nu se mai teme de coronavirus.
  • Halep a fost depistată pozitiv cu Covid-19 în octombrie 2020.
  • Constănțeanca s-a vaccinat împotriva Covid în luna februarie.

Simona Halep, fost lider WTA, spune că nu se mai teme de coronavirus după ce a fost vaccinată. Sportiva din Constanța a dezvăluit că se simte „protejată” după ce a primit vaccinul împotriva coronavirusului, în februarie.

Jucătoarea de 29 de ani a fost depistată pozitiv în octombrie anul trecut, iar ATP și WTA au recomandat jucătorilor să se vaccineze, dar nu este obligatoriu.

Halep a făcut apel la alte persoane din sport să se vaccineze pentru a permite tenisului să reducă restricțiile de sănătate și siguranță, notează Sky Sports.

Recomandări

CE FACEM CU POLUAREA?
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE
VENEȚIENII IES ÎN STRADĂ
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
RĂMÂNE TRUMP FĂRĂ IMUNITATE?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Halep, care va împlini 30 de ani luna viitoare, nu a călătorit la New York anul trecut, în septembrie, pentru US Open şi turneul de la Cincinnati (găzduit de Big Apple în 2020) din cauza pandemiei, însă în octombrie a fost testată pozitiv la coronavirus, iar în februarie s-a vaccinat.

„Nu mi-e teamă, deoarece m-am vaccinat. Mă simt protejată, sunt atentă, port masca atunci când sunt mulţi oameni în jurul meu”, le-a declarat Halep reporterilor după victoria de marţi de la Cincinnati, 6-4, 3-6, 6-1, cu poloneza Magda Linette, în primul tur.