• Simona Halep nu va participa la Olimpiada de Vară din Japonia din cauza accidentării, a anunțat luni, președintele COSR Mihai Covaliu.
  • Jocurile Olimpice de la Tokyo se vor desfășura în perioada 23 iulie-8 august.
  • Ilie Năstase: „Un campion nu se retrage cu una cu două”

Președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român, Mihai Covaliu, a dezvăluit faptul că tenismena Simona Halep nu va merge în Japonia pentru a participa la turneul olimpic.

Ocupanta locului 3 în clasamentul mondial al fetelor este accidentată și în ultima perioadă s-a retras de la mai multe turnee, inclusiv de la Wimbledon

Jocurile Olimpice de la Tokyo se vor desfășura în perioada 23 iulie-8 august.

Recomandări

CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI
„NADIA” ÎI DUCE PE ROMÂNI LA J.O.

Ilie Năstase: „Simona Halep mai are motivație. Un campion nu se retrage cu una cu două. Dacă are probleme fizice, o să joace mai puțin

Ilie Năstase a spus pentru Aleph News: „Ea știe mai bine. Noi nu știm ce s-a întâmplat. Dacă nu a jucat la Wimbledon înseamnă că este destul de accidentată. Nu cred că este sfârșitul carierei. Trebuie să vedem cât de grav este. Nu știu cât timp îi ia să se refacă.

Visul s-a terminat când ea s-a accidentat. Ea mai jucat accidentată și s-a accidentat și mai rău. Trebuie să se oprească exact cât trebuie ca să se refacă.

Nu cred că este o problemă. A fost numărul 1, ce mai trebuie să demonstreze. I-aș sugera să joace mai puține turnee neimportante și să le aleagă pe cele importante.

Simona Halep mai are motivație. Un campion nu se retrage cu una cu două. Dacă are probleme fizice, o să joace mai puțin”.