• Simona Halep a anunţat vineri că nu va participa la Wimbledon
  • Halep este în continuare chinuită de accidentarea suferită la Roma
  • Halep este campioana en-titre de la Wimbledon

Jucătoarea de tenis a făcut anunţul pe reţelele de socializare, menţionând că a fost o decizie foarte grea de luat, însă problemele medicale o împiedică să joace la turneul englez.

”Cu tristețe anunț că mă retrag de la acestă ediție a turneului de la Wimbledon din cauză că nu m-am putut recupera complet după accidentarea la gambă.

Am dat totul pentru a putea juca la Wimbledon. Acum doi ani am trăit momente speciale aici. Eram entuziasmată și onorată să revin pe teren ca deținătoare a trofeului.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
DRULĂ PROPUNE MĂRIREA NOTELOR LA BAC
TÎLVAR VREA OBUZIERE DIN COREEA DE SUD
AVOCATUL TODD BLANCHE: „DONALD TRUMP ESTE NEVINOVAT”
XXX FĂRĂ NECUNOSCUTE

Din păcate, corpul meu nu a cooperat și trebuie să amân revenirea la Wimbledon pentru anul următor. Recunosc că sunt foarte dezamăgită din cauza acestei situații. Această perioadă a fost dificilă pentru mine, să ratezi două turnee majore (n.r. Simona Halep a ratat și Roland Garros din cauza aceleiași accidentări) reprezintă o provocare atât din punct de vedere fizic, cât și mental.

Vom vedea ce ne rezervă viitorul, dar sper că această încercare mă va face mai puternică atât ca om, cât și ca sportiv. Mulțumesc tuturor celor de la Wimbledon pentru înțelegere și pentru susținere”, a scris Simona Halep.

Simona Halep s-a accidentat la gambă la începutul lunii mai, în timpul unui meci cu Angelique Kerber la turneul de la Roma. Această accidentare a fost şi motivul pentru care Halep nu a jucat la Roland Garros.

Halep este campioana en-titre de la Wimbledon, câştigând Grand Slam-ul în 2019, într-o finală cu Serena Williams. Ediţia din 2020 a fost anulată din cauza pandemiei.