• Simona Halep a anunțat, sâmbătă, că se retrage atât de la single, cât și de la dublu, la Miami Open
  • „Sunt tristă că nu pot continua, am vrut să vin aici să dau tot ce am mai bun și să joc multe meciuri” a spus Simona Halep
  • Simona Halep (3 WTA) s-a calificat în noaptea de joi spre vineri în turul trei al turneului de tenis de la Miami, învingând în trei seturi pe franțuzoaica Caroline Garcia (51 WTA)

Simona Halep a anunțat, sâmbătă, că se retrage atât de la single, cât și de la dublu, la Miami Open, din cauza accidentării suferite.

Românca Simona Halep a anunțat, sâmbătă, că e nevoită să renunțe la Miami Open din cauza accidentării suferite.

„Îmi pare foarte rău că trebuie să mă retrag de la single și de la dublu, de la Miami Open, dar accidentarea mea nu mă lasă să joc aici așa cum mă așteptam. Sunt tristă că nu pot continua, am vrut să vin aici să dau tot ce am mai bun și să joc multe meciuri dar, din păcate, nu pot. Sper ca anul viitor să fiu din nou sănătoasă și mai bună”, a scris Simona Halep pe pagina sa de Facebook.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Românca a mulțumit organizatorilor Miami Open și WTA pentru eforturile depuse în a organiza turneul, în condiții de siguranță.

Simona Halep (3 WTA) s-a calificat în noaptea de joi spre vineri în turul trei al turneului de tenis de la Miami, învingând în trei seturi pe franțuzoaica Caroline Garcia (51 WTA). Încă din această partidă, Halep a avut nevoie de intervenția medicului.

În proba de dublu, Simona Halep și Angelique Kerber au învins, vineri seara, în primul tur al probei de dublu feminin, de la turneul de tenis WTA 100 de la Miami, cuplul alcătuit din belgianca Elise Mertens și bielorusa Aryna Sabalenka, capi de serie numărul 1.