Simona Halep și-a anunțat prezența la Charleston Open 2022

Simona-Halep-Charleston-Open-2022 Sursa: Hepta
  • Organizatorii ediţiei din 2022 a Charleston Open au anunţat prezenţa la turneu a Simonei Halep.
  • Halep va fi alături de Garbine Muguruza, care va întregi tabloul competiţiei din perioada 2-10 aprilie 2022, la cea de-a 50-a aniversare a prestigiosului eveniment.

Charleston Open este cel mai mare turneu de tenis exclusiv feminin din America de Nord, şi are pe tabloul de simplu 56 de jucătoare, plus un tablou de calificări format din 32 de jucătoare şi un tablou de dublu format din 16 jucătoare.

În plus, fanii vor fi prezenţi la faţa locului pentru prima dată din 2019, deoarece evenimentul din 2020 a fost anulat din cauza COVID-19, iar evenimentul din 2021 s-a jucat fără spectatori.

Muguruza va reveni la Charleston după ce s-a retras în turul al doilea la începutul acestui an, în timp ce Halep va debuta la acest eveniment.

„Garbiñe şi Simona sunt două campioane de Grand Slam cu cariere împlinite”, a declarat directorul turneului, Bob Moran. „Garbiñe a avut un an uimitor, care a culminat cu câştigarea titlului istoric la WTA Finals de la finalul sezonului. Simona este o jucătoare pe care aşteptăm cu nerăbdare să o primim la Charleston de ani de zile, aşa că suntem încântaţi să o avem în sfârşit alături de noi în 2022.

Va fi un an important pentru turneul nostru, iar aceste două jucătoare vor ridica cu siguranţă nivelul competiţiei.”

Cele două foste nr. 1 mondial se vor alătura vedetelor WTA Paula Badosa, Belinda Bencic, Leylah Fernandez, Madison Keys şi Sloane Stephens. Alte jucătoare care s-au angajat să participe la turneul din 2022 vor fi anunţate în săptămânile următoare.