Simona Halep vrea să câştige o medalie la Jocurile Olimpice: Îmi doresc foarte mult

simona-halep Foto: Profimedia

Simona Halep confirmă că are în plan, pe termen scurt, prezența la turneul WTA de la Dubai, dar și o participare la Jocurile Olimpice de la Tokyo, unde își dorește să câștige o medalie.

„În plan este să joc la Dubai. Sunt în recuperare acum și voi vedea săptămâna viitoare ce hotărăsc”, a spus Halep, referitor la participarea ei la turneul din Emiratele Arabe Unite, ce va avea loc în perioada 7-20 martie.

Românca a confirmat de asemenea că își dorește să participe Jocurile Olimpice de la Tokyo.

„Vreau să merg 100% la Olimpiadă și vreau să fac și treabă bună”, a spus Simona Halep, optimistă, precizând că își dorește foarte mult o medalie.

„Sper să reușesc să iau una, oricare ar fi ea și să ne bucurăm de momentul de acolo. Sper să nu fie greu, așa cum a fost în Australia, pentru că a fost un pic greu”, a adăugat Halep.

Referindu-se la faptul că a pierdut un loc în topul WTA după Australian Open, Simona a spus că pentru ea contează mai puțin clasamentul și că mai are multe turnee anul acesta, la care speră să joace bine, așa cum consideră că a făcut-o și la Melbourne.

Despre participarea la Jocurile Olimpice, în cadrul probei de dublu mixt, alături de Horia Tecău, Simona Halep a spus: „Normal așa s-a hotărât și așa a rămas. (…) Încă nu ne-am pregătit, probabil prin mai – iunie o să începem să jucăm și să ne antrenăm mai mult”.