Simona Halep confirmă că are în plan, pe termen scurt, prezența la turneul WTA de la Dubai, dar și o participare la Jocurile Olimpice de la Tokyo, unde își dorește să câștige o medalie.

„În plan este să joc la Dubai. Sunt în recuperare acum și voi vedea săptămâna viitoare ce hotărăsc”, a spus Halep, referitor la participarea ei la turneul din Emiratele Arabe Unite, ce va avea loc în perioada 7-20 martie.

Românca a confirmat de asemenea că își dorește să participe Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA

„Vreau să merg 100% la Olimpiadă și vreau să fac și treabă bună”, a spus Simona Halep, optimistă, precizând că își dorește foarte mult o medalie.

„Sper să reușesc să iau una, oricare ar fi ea și să ne bucurăm de momentul de acolo. Sper să nu fie greu, așa cum a fost în Australia, pentru că a fost un pic greu”, a adăugat Halep.

Referindu-se la faptul că a pierdut un loc în topul WTA după Australian Open, Simona a spus că pentru ea contează mai puțin clasamentul și că mai are multe turnee anul acesta, la care speră să joace bine, așa cum consideră că a făcut-o și la Melbourne.

Despre participarea la Jocurile Olimpice, în cadrul probei de dublu mixt, alături de Horia Tecău, Simona Halep a spus: „Normal așa s-a hotărât și așa a rămas. (…) Încă nu ne-am pregătit, probabil prin mai – iunie o să începem să jucăm și să ne antrenăm mai mult”.