Situație gravă la CFR Cluj: echipa a ajuns la 20 de cazuri de coronavirus

Sursă foto: Mediafax/Dan Horia Tautan
  • Campioana CFR Cluj a fost lovită puternic de pandemie: numărul cazurilor de coronavirus a ajuns la 20
  • Dan Petrescu este şi el confirmat cu Covid19 şi a fost internat
  • Dinamo, celălalt club cu un număr mare de cazuri, are jucătorii plasaţi în carantină pentru 14 zile

Situaţia a scăpat de sub control la CFR Cluj. Numărul cazurilor de coronavirus a ajuns la 20 după ce au venit noi rezultate ale testelor joi seară. Mai mult, clubul nu a primit toate rezultatele astfel că numărul poate să crească.

Din sursele Mediafax, cei de la CFR Cluj se află în continuare la Mogoşoaia acolo unde au fost izolaţi după primul test pozitiv primit de Adrian Păun înaintea partidei amânate cu FCSB. Ulterior au fost testaţi pozitv alţi 3 jucători, Sandomierski, Djokoivc şi Manea, plus oameni din staff-ul tehnic, inclusiv antrenorul Dan Petrescu.

Acum, numărul cazurilor a explodat la CFR Cluj, astfel că aceştia nu vor putea evolua în perioada următoare. Mai mult, dacă şi lotul CFR-ului va fi plasat în carantină, CFR Cluj nu va mai putea juca până cel mai devreme pe 7 august. Ceea ce ar reprezenta o problemă majoră în condiţiile în care UEFA le-a impus ţărilor să încheie sezonul pe 3 august.

Astfel, dacă şi lotul celor de la CFR Cluj va fi plasat în carantină, vor exista doar 2 variante: „îngheţarea” sezonului sau ca CFR Cluj să fie nevoită să joace cu juniorii partidele rămase.