Soția lui Kobe Bryant a dat în judecată familia pilotului care se afla la manșa elicopterului. Pilotul nu este la prima sancțiune de acest fel

Soția lui Kobe Bryant a dat în judecată familia pilotului care se afla la manșa elicopterului. Pilotul nu este la prima sancțiune de acest fel Sursa Foto: Zuma Press / William Volcov
  • Kobe Bryant şi fiica lui Gianna au murit în ianuarie 2020, după ce elicopterul în care erau s-a prăbuşit.
  • Vannessa Bryant, soţia fostului baschetbalist, a dat în judecată compania care deţinea elicopterul, dar şi pe familia pilotului.
  • Familia Bryant are o avere de aproximativ 600 de milioane de dolari.

Sute de milioane de dolari vrea să obţină Vanessa Bryant, după moartea fostului baschetbalist din NBA.

Pe 26 ianuarie 2020, Kobe Bryant a decedat, alături de fetiţa lor de 13 ani, Gianna, după ce elicopterul în care călătoreau s-a prăbuşit din cauza condiţiilor meteo.

Vanessa a dat în judecată atât compania care deţinea elicopterul, cât şi pe familia pilotului Ara George Zobayan

Soţia lui Bryant susţine că odată cu moartea lui Kobe, familia are de suferit şi pe plan economic. Urma să câştige sute de milioane de dolari din proiectele viitoare ale fostului baschetbalist.

Vanessa acuză compania că nu trebuia să permită elicopterului să se ridice de la sol. Pilotul e acuzat că nu a evaluat corect starea vremii, nu a renunţat la decolare şi că a avut o viteză prea mare în timpul zborului.

Familia lui Ara George Zobayan, care a fost sancţionat şi în 2015 din cauza unui zbor în condiţii cu vizibilitate redusă, vrea să îşi ascundă averea de Vanessa. O mută din LA.