• Ion Țiriac i-a recomandat Serenei Williams să se retragă.
  • Soțul Serenei Williams a reacționat din nou pe Twitter.
  • De această dată, Alexis Ohanian l-a numit „clovn” pe Ion Țiriac.

Lumea tenisului are parte de un nou conflict de la distanță între Ion Țiriac și tensiemena americană Serena Williams. În acest duel a intervenit și soțul jucătoarei, Alexis Ohanian. Acesta nu l-a menajat deloc pe miliardarul român, și a trecut la jigniri într-o nouă postare pe Twitter.

Amintim că Ion Țiriac, președintele Federației Române de Tenis, a a declarat că jucătoarea americană ar trebui să se retragă, deoarece nici vârsta, nici greutatea nu-i mai permit să joace bine. Serena Williams a reacționat și a afirmat că mesajul lui Țiriac este „sexist și ignorant”.

Atac furibund pe Twitter

„La vârsta pe care o are (n.r. – 39 de ani) și la kilogramele pe care le are, e clar că nu mai poate să se miște ca acum 15 ani. Dacă ar avea puțină decență, Serena Williams ar trebui să se retragă”, a spus Tiriac.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI

„Nu interesează pe nimeni ce zice Ion Țiriac”, a fost primul mesaj postat pe Twitter de Alexis Ohanian. Recent, soțul Serenei Williams a răbufnit din nou la adresa lui Ion Țiriac.

„A trebuit să caut pe Google… se pare că fata mea de trei ani ani are mai multe victorii de Grand Slam decât aceast clovn (n.r. – clovn ilustrat prin emoticon)” și „2021 şi nicio reţinere când un clovn rasist/sexist care se exprimă public se ia de familia mea”, au fost ultimele postări ale lui Ohanian.