• Meciul PSG – Basaksehir din Champions League a fost suspendat din cauza rasismului
  • PSG – Basşakşehir e primul meci din Champions League întrerupt și nereluat
  • Daniel David, rector UBB: „În România încă este loc pentru a ne educa în spiritul secolului 21”

UEFA nu a dat încă un verdict în cazul scandalului provocat de arbitrii români în Champions League. Românii însă se pot apăra. Au fost atacați tot timpul de la începutul meciului.

PSG – Istanbul s-a rejucat ieri, a doua zi. Din momentul în care a fost întrerupt. Jucătorii au îngenunchiat la startul meciului. PSG i-a călcat în picioare pe turci. A câștigat cu 5-1. Trei goluri Neymar și două Mbappe.

Arbitrul Colțescu nu va mai arbitra în competiții UEFA. Din anul următor nu s-ar mai fi încadrat la vârstă. Dar e posibil ca arbitrii români să fie mai atent monitorizați. Chiar dacă „românii nu sunt rasiști”, consideră rectorul UBB.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

„Eu aş spune că nu e o trăsătură care ne defineşte, cel puţin în comparaţie cu alte popoare, chiar popoare vestice. Avem însă altceva care de multe ori intrigă pe foarte mulţi, în sensul că noi avem o neîncredere foarte mare unii în ceilalţi şi o generalizăm şi faţă de străini. Oamenii încă nu sunt educaţi şi nu înţeleg bine ce înseamnă acest lucru.În România încă este loc pentru a ne educa în spiritul secolului 21”, a spus Daniel David.