• Messi se desparte de Barcelona după 20 de ani.
  • Messi a jucat 778 de meciuri și a marcat 672 de goluri pentru Barca.
  • La Barcelona, Messi a câștigat 4 UCL, 10 titluri și 6 Baloane de Aur.
  • Messi a semnat primul contract cu Barcelona pe un șervețel de hârtie.
  • Suporterii Barcelonei au plâns în fața stadionului Camp Nou.

Adios, dios, strigă și suspină fanii Barcelonei din toată lumea. După 20 de ani, clubul catalan se desparte de omul trofeu – Leo Messi.

E o poveste care a început cu un contract semnat pe un șervețel și se încheie cu un anunț postat pe Facebook. Spune așa: Barcelona nu mai poate continua alături de Messi pentru că legitimarea lui este împiedicată de regulile salariale. Practic, Messi are un salariu prea mare, iar Barcelona nu are voie să depășească plafonul impus de Liga Spaniolă.

Nici măcar acordul lui Messi pentru o diminuare a salariului cu mai mult de jumătate nu a fost îndeajuns. Așa că Messi așteaptă acum ofertele.

Recomandări

CE POARTĂ VEDETELE LA VOGUE WORLD
PLÂNGERI ÎMPOTRIVA BOEING
CÂT TE COSTĂ UN EV?
CE FILM VEZI AZI? BOX-OFFICE ÎȚI DĂ IDEI
ZELENSKI MERGE LA SUMMIT-UL C.E.
CUM SE SCHIMBĂ CONSUMUL DE NEWS?

Messi a apărut în urmă cu mai bine de 15 ani parcă de pe altă planetă și a uimit pe toată lumea. Are 34 de trofee cu Barcelona, e cel mai tare marcator din istoria Barcelonei și a Spaniei. 10 titluri de campion, 4 Champions League și 6 Baloane de Aur – cele mai multe.

Un brand uriaș, Messi nu e accesibil oricui. PSG și Manchester City sunt cam singurele echipe care își permit să viseze la el. Un alt scenariu îl trimite în America – Messi și-a luat casă la Miami, unde șef peste echipa orașului este David Beckham.