• Suporterii lui Dinamo l-au reclamat pe noul acționar la Ambasada Spaniei
  • Dinamoviștii suspectează o escrocherie la achiziția clubului
  • Fanii au făcut inclusiv amenințări la adresa noului patron

Situația de la Dinamo se tranformă în scandal diplomatic. Fanii i-au scris ambasadorului Spaniei ca să se plângă de noul acționar spaniol care le-a cam tras țeapă.

Solicităm autorităților din România și din Spania să se sesizeze în legătură cu escrocheria care se pune la cale de către acest grup organizat ce provine din Spania. O afacere cu iz de spălare a banilor„, au scris suporterii.

Până la răspunsul ambasadorului, fanii lui Dinamo au trecut la amenințări. „Toate gândurile noastre se îndreaptă către mama lui. Să nu creadă că vom rămâne pasivi la această tâlhărie”, e una dintre reacțiile extreme.

Spaniolul Cortacero promite că aduce 5 milioane de euro pe 21 decembrie. Dinamo și suporterii nu rezistă până atunci.

Recomandări

RAISI ȘI DELEGAȚIA AU MURIT
CINE ESTE EBRAHIM RAISI?
DE CE E ROȘU PORTRETUL REGELUI?
TRUMP „ÎNGHEAȚĂ” ÎN TIMPUL DISCURSULUI
CINE E MUHAMMAD MUKHABAR?
CONTRACTELE LUI ALTMAN

Să vinzi un club de talia lui Dinamo unora care aduc bani în tranşe, care se câcâie, iar clubul şi acum supravieţuieşte datorită eforturilor suporterilor, nu mi se pare o treabă ok.

Nu mi se pare ceva serios, mi se par nişte falşi investitori. Suporterii ştiu că de la început s-a mers pe minciuni. De ce nu s-a făcut totul la vedere? De prima oară, de la primul contact. Inclusiv la negocieri şi la prezentarea acestui aşa-zis investitor să fie prezentat şi suporterilor? Au fost fel de fel de mânării”, a spus Cristian Costandachi, membru DDB.

Dacă rivala Steaua s-a întors la Armată, Dinamo ar putea să-și încerce norocul la Ministerul de Interne. Ministrul Vela s-a întâlnit cu Cortacero în luna iulie.