• Tribunalul Arbitral al Sportului a respins, marţi, contestaţia formulată de clubul AFC Astra împotriva deciziei de neacordare a licenţei UEFA pentru sezonul 2020-2021.
  • Anunțul a fost făcut de Federația Română de Fotbal, prin intermediul unui comunicat de presă
  • Clubul contestase anterior decizia, după ce UEFA a refuzat să acorde licența pentru participarea în cupele europene

Federaţia Română de Fotbal a anunţat că Tribunalul Arbitral al Sportului a respins, marţi, contestaţia formulată de clubul Astra Giurgiu împotriva deciziei de neacordare a licenţei UEFA pentru sezonul 2020-2021.

Potrivit unui comunicat al FRF, Tribunalul Arbitral al Sportului a respins contestaţia formulată de Astra împotriva deciziei Comisiei de apel pentru acordarea licenţei cluburilor, prin care s-a refuzat acordarea licenţei UEFA pentru sezonul 2020-2021.

„La data de 5 iunie 2020, Comisia de apel a menţinut hotărârea instanţei de fond de refuzare a licenţei UEFA, pentru încălcarea criteriului financiar din Regulamentul naţional de licenţiere a cluburilor, respectiv pentru existenţa unor datorii financiare restante la data de 30 aprilie 2020 către alte cluburi, către angajaţi şi către asigurările sociale şi autorităţile fiscale”, se arată în comunicatl FRF.

Recomandări

CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
LA VREMURI NOI, ROȚI NOI
IRAN ȘI ISRAEL CONTINUĂ CONFRUNTAREA
CÂT DE SUSTENABILĂ E AFACEREA TA?
TAYLOR SWIFT, CRITICATĂ DUR DE COURTNEY LOVE
UPT SCHIMBĂ EDUCAȚIA PRIN TEHNOLOGIE

La finalul turului din play-off, după victoria cu FCSB, 3-2, Astra Giurgiu este pe locul trei în Liga 1. Această poziție asigură calificarea în turul 1 preliminar al Europa League.