Toate meciurile de joi, de la Melbourne Park, amânate, după ce a apărut un caz de Covid. Şi Simona Halep trebuia să joace

simona-halep Foto: Profimedia
  • Toate meciurile programate pentru joi în turneele încălzire de la Melbourne Park au fost amânate
  • Un angajat al hotelului unde sunt cazați un număr mare de jucători, a fost testat pozitiv pentru COVID-19
  • Simona Halep era programată să joace cu Ekaterina Alexandrova la simplu

Toate meciurile programate pentru joi în turneele încălzire de la Melbourne Park au fost amânate după ce un angajat al hotelului unde sunt cazați un număr mare de jucători, a fost testat pozitiv pentru COVID-19, anunță site-ul oficial WTA.

Chiar după miezul nopții de joi (ora Australiei), la Melbourne, organizatorii de la Tennis Australia au făcut următorul anunț: „Autoritățile informează că toți cei cazați la Grand Hyatt între 16-29 ianuarie vor trebui să fie testați și izolați până când vor primi un rezultat negativ al testului. Vom conlucra cu toți cei implicați pentru a facilita testarea cât mai repede posibil”.

Printre meciurile importante la cele trei evenimente WTA 500 – Trofeul Gippsland, Yarra Valley Classic și Trampy Grampians se numără și cele dintre Ashleigh Barty – Shelby Rogers, Daniel Collins – Serena Williams, Garbine Muguruza – Sofia Kenin și Simona Halep vs. Ekaterina Alexandrova, precizează wta.com.

Vor fi de asemenea suspendate și meciurile din turneele masculine, detalii despre programul zilei de vineri urmând a fi făcute ulterior.