Toate meciurile de joi, de la Melbourne Park, amânate, după ce a apărut un caz de Covid. Şi Simona Halep trebuia să joace

simona-halep

simona-halep

Toate meciurile programate pentru joi în turneele încălzire de la Melbourne Park au fost amânate după ce un angajat al hotelului unde sunt cazați un număr mare de jucători, a fost testat pozitiv pentru COVID-19, anunță site-ul oficial WTA.

Chiar după miezul nopții de joi (ora Australiei), la Melbourne, organizatorii de la Tennis Australia au făcut următorul anunț: „Autoritățile informează că toți cei cazați la Grand Hyatt între 16-29 ianuarie vor trebui să fie testați și izolați până când vor primi un rezultat negativ al testului. Vom conlucra cu toți cei implicați pentru a facilita testarea cât mai repede posibil”.

Printre meciurile importante la cele trei evenimente WTA 500 – Trofeul Gippsland, Yarra Valley Classic și Trampy Grampians se numără și cele dintre Ashleigh Barty – Shelby Rogers, Daniel Collins – Serena Williams, Garbine Muguruza – Sofia Kenin și Simona Halep vs. Ekaterina Alexandrova, precizează wta.com.

Vor fi de asemenea suspendate și meciurile din turneele masculine, detalii despre programul zilei de vineri urmând a fi făcute ulterior.

Exit mobile version