• Echipa olimpică de canotaj a României s-a calificat duminică în finale cu două echipaje.
  • Simona Radiş şi Ancuţa Bodnar la dublu vâsle feminin şi Mihăiţă Ţigănescu, Mugurel Semciuc, Ştefan Berariu şi Cosmin Pascari la patru rame fără cârmaci masculin vor evolua miercuri pentru medalii în finala mare.

UPDATE. Andreea Chițu a părăsit competiția olimpică de judo după numai două tururi. Judoka nu a reușit să treacă decât de primul tur al competiției de judo, de la Tokyo 2020, la categoria -52 kg, fiind învinsă în șaisprezecimi de italianca Odette Giuffrida.

Ziua olimpică a început cum nu se putea mai bine pentru sportivii noștri. Suntem în finală la dublu vâsle feminin și în optimi la judo.

Ancuța Bodnar și Simona Radiș s-au calificat cu două bărci avans în finala probei de dublu vâsle feminin. Româncele au terminat cursa cu un timp ceva mai slab decât în calificări, 7 minute, 4 secunde si 31 de sutimi, însă arhisuficient pentru o calificare spectaculoasă în finală, unde sperăm la o medalie cât mai strălucitoare.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Tokyo 2020. Ce s-a întâmplat la judo?

Andreea Chițu a avansat fără probleme in optimile categoriei 52 de kilograme. Sportiva noastră a învins-o prin ippon pe vietnameza Thuy Nguyen. În optimi, Andreea va da peste coșmarul său de la Rio, Odette Giufrida, sportiva care i-a spulberat Andreei visul la o medalie olimpică.