Toma Vasilescu, invitat la „Viața mea în fotbal”: „Fiecare sportiv, în funcție de ceea ce face la clubul său, este învățat într-un anumit fel și are anumite tabieturi”

În spatele actorilor principali, fotbaliștii, stau ei, membrii staffului, oamenii care au grijă să nu le lipsească nimic, oamenii care le îngrijesc echipamentele, oamenii care se asigură că sunt pregătiți fizic pentru efort.

„Este o diferență de vârstă, în primul rând, între gimnastică și fotbal. La gimnastică tot lotul, majoritatea aveau 15-16 ani și atunci sunt niște copii, pe când la fotbal au 20-30 de ani, fiecare sportiv, în funcție de ceea ce face la clubul său, este învățat într-un anumit fel, are anumite tabieturi.

Și atunci noi, din experiența noastră, deși am vrea să ajutăm, fiind un adult, avem nevoie de foarte mult timp pentru a convinge sportivul să facă acel lucru. Pe când la un copil, poți să-l modelezi și să-l ajuți din prima cu ceea ce crezi că este benefic pentru el”, a explicat Toma Vasilescu la Aleph News.