• Footy Headlines a aflat care este cel mai urât echipament de fotbal al anului.
  • Chelsea a ieșit pe primul loc, cu 22% din voturi.
  • Inter – 6,8%, Juventus – 4,6%, Liverpool – 4%, Real Madrid – 3,2%.

Dintotdeauna, creatorii de echipamente sportive au venit cu tot felul de idei. De la cele simple, la modele în dungi ori printuri și elemente specifice. Toate cu rolul de a transmite mai multă energie suporterilor. Dar echipamentele celor mai mari echipe din lume nu sunt mereu reușite.

„Fără îndoială, cele mai urâte tricouri din acest an sunt ale lui Chelsea. Este vorba despre al treilea echipament al clubului, cel pe care fanii l-au criticat dur din prima secundă în care l-au văzut. Suporterii londonezi au strigat din prima că echipamentul ‘Nu îi reprezintă câtuși de puțin’ sau că arată mai degrabă ca tricourile lui Crystal Palace. Iar acum, vedem, 2.000 de fani au votat, iar echipamentul lui Chelsea a fost ales clar cel mai urât”, a transmis Șerban Picu, corespondentul Aleph News.

Tricourile lui Man. City, catalogate drept „huse pentru scaune”

„În top 10 mai găsim foarte multe echipe mari. Manchester City, Juventus, Real Madrid, Liverpool și Inter au și ele echipamente pe care fanii clar nu le au la suflet. Și la ele e vorba tot de al treilea rând de echipamente, cele pe care echipele le poartă cel mai puțin. Problema fanilor sunt modelele alese, mai ales în cazul lui City. Fanii le-au numit ‘huse pentru scaune’ la cum arată. Echipamentele astea, chiar dacă sunt urâte, îți vor scoate ceva bani din buzunar. Tricoul lui Chelsea te va costa minim 75 de euro, în timp ce ale lui Juve, Inter și Real costă de la 90 de euro. Prețuri destul de mari pentru niște echipamente atât de criticate de fani”, a adăugat corespondentul Aleph News.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA