• Antrenorul Villas-Boas cere scoaterea tricoului cu numărul 10 din fotbal
  • Președintele Argentinei a declarat 3 zile de doliu național după moartea lui Maradona

Fotbalul s-ar putea schimba după plecarea lui Maradona. Numarul 10, cel mai dorit, cel al artistului, ar putea să nu mai existe. Numărul purtat de Maradona, Hagi, Messi sau Zidane.

Moartea lui Maradona este o mare pierdere. Aș dori ca FIFA să retragă numărul 10 din toate competițiile, din toate echipele. Cred că este cel mai bun tribut adus celui mai bun jucător din istoria fotbalului”, a spus Andre Villas-Boas, antrenorul Marseille.

Un tricou de la Maradona, este dorința neîmplinită a lui Lucescu. În 60 de ani de fotbal, Lucescu a strâns un munte de tricouri de la fotbaliști de legendă. „Un singur lucru regret ca nu am luat, am jucat de 3-4 ori contra lui Maradona, îmi pare rău că nu am luat tricoul lui”, a spus antrenorul Dinamo Kiev.

A fost considerat marele inamic al Braziliei pentru că brazilienii și argentinienii sunt cei mai mari rivali din America de Sud. Cu toate astea in Brazilia, la Rio de Janeiro, un artist graffiti a ieșit în stradă să acopere pereții clădirilor cu chipul lui Maradona. În Argentina sunt 3 zile de doliu național.

Recomandări

CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT
JILL BIDEN A SCRIS O CARTE PENTRU COPII