• Organizatorii au anunţat că Indian Wells va fi amânat din cauza coronavirusului.
  • Turneul a fost amânat după ce a fost confirmat un caz de coronavirus în Coachella Valley.
  • Tommy Haas, directorul Indian Wells, a anunţat că turneul poate fi organizat la o altă dată.

Departamentul de Sănătate Publică din Riverside a declarat stare de urgenţă de sănătate publică în Coachella Valley, după ce a fost confirmat un caz de coronavirus. Ediţia din acest an al turneului BNP Paribas Open nu va avea loc deocamdată, din cauza ameninţărilor ridicate de coronavirus şi pentru siguranţa participanţilor şi spectatorilor evenimentului. Această decizie a fost luată în urma sfatului dat de Centrul de Control al Bolilor din Statul California”, au anunţat organizatorii turneului pe site-ul oficial.

Suntem foarte dezamăgiţi că turneul nu va avea loc, dar sănătatea şi siguranţa comunităţii locale, ale fanilor, ale jucătorilor, ale voluntarilor, ale sponsorilor, ale angajaţilor, ale vânzătorilor şi ale tuturor celor implicaţi în acest eveniment sunt de o mare importanţă. Suntem pregătiţi să organizăm turneul la o altă dată şi vom analiza opţiunile”, a declarat Tommy Haas, director Indian Wells .

Fanii care şi-au cumpărat bilete pentru Indian Wells pot cere returnarea sumei de bani sau garanţia unui bilet pentru ediţia următoare a turneului.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Simona Halep a anunţat săptămâna trecută că nu va participa la această ediţie a turneului Indian Wells din cauza unei accidentări la picior.