• Ronaldo a fost vizibil furios după ce şase intruşi diferiţi au intrat pe teren şi au încercat să facă selfie-uri cu el.
  • Meciul a fost întrerupt de mai multe ori, în timp ce spectatorii s-au repezit la cel care a câştigat de cinci ori Balonul de Aur.
  • UEFA a anunţat că securitatea pe stadioane va fi sporită pentru restul turneului.

UEFA va spori măsurile de securitate la Euro 2024, după ce mai mulţi fani au intrat pe teren în încercarea de a face fotografii cu Cristiano Ronaldo.

Ronaldo a fost vizibil furios după ce şase intruşi diferiţi au intrat pe teren şi au încercat să facă selfie-uri cu el în timpul victoriei cu 3-0 a Portugaliei asupra Turciei la Euro 2024. Meciul a fost întrerupt de mai multe ori, în timp ce spectatorii s-au repezit la cel care a câştigat de cinci ori Balonul de Aur. Ca urmare, UEFA a anunţat că securitatea pe stadioane va fi sporită pentru restul turneului.

Un purtător de cuvânt al UEFA a declarat: „Siguranţa şi securitatea în stadion, pe teren şi la facilităţile echipei sunt prioritatea supremă pentru UEFA, DFB şi EURO 2024 GmbH. În acest scop, vor fi implementate măsuri suplimentare de siguranţă pe stadioane pentru a îndeplini în continuare cerinţele turneului şi pentru a preveni astfel de incidente.

Recomandări

ISRAEL ȘI HAMAS ACCEPTĂ ACORDUL SUA
S-AU ÎNȚELES, NU SE POATE...ACUM
GHINION: RĂMÂI FĂRĂ PERMIS TREI ZILE
HAOSUL DE PE VALEA OLTULUI E PE DN 1
UNDE MERGI ÎN WEEKEND?
101K ELEVI PROMVEAZĂ LA BAC

„Din motive de securitate, nu putem face comentarii suplimentare cu privire la măsurile specifice. Vă reamintim că orice incursiune pe teren constituie o încălcare a regulamentului stadionului şi va duce la expulzarea din stadion, la interzicerea participării la toate meciurile din cadrul turneului şi la depunerea unei plângeri penale oficiale pentru încălcarea proprietăţii.”

Fanii nu ar trebui să se poată apropia de jucătorii de pe teren în timpul unui meci, dar aceasta a fost o problemă comună în fotbal de ani de zile. Ronaldo a pozat pentru un selfie cu primul invadator, dar a părut tot mai agitat pe măsură ce tot mai mulţi spectatori se îndreptau spre el.

Atacantul lui Al-Nassr nu a reuşit încă să dea lovitura la Euro 2024, dar pare mai mult concentrat pe a-şi ajuta echipa să obţină rezultatele de care are nevoie pentru a avansa.

În meciul împotriva Turciei, el i-a oferit o pasă de gol lui Bruno Fernandes, însă speră să înscrie împotriva Georgiei, în ultimul meci din faza grupelor, Portugalia fiind deja calificată în optimi.

Citește și