• Uniunea Asociațiilor Europene de Fotbal (UEFA) vrea să mute finala Ligii Campionilor din 2022 de la St. Petersburg, unde era programată inițial.
  • UEFA vrea să schimbe locul de desfășurare a partidei din cauza războiului dintre Rusia și Ucraina.
  • Reprezentanții UEFA au convocat o întâlnire de urgență a comitetului executiv în legătură cu situația creată.

UPDATE

Finala Ligii Campionilor din 2022 a fost mutată de la Sankt Petersburg în Franța pe „Stade de France”, potrivit publicațiilor de specialitate.

Știre inițială

Orașul St. Petersburg va pierde dreptul de a organiza finala Ligii Campionilor la fotbal din acest an. Decizia va fi luată de Uniunea Asociațiilor Europene de Fotbal (UEFA), ca urmare a conflictului armat din Ucraina.

Finala Ligii Campionilor ar trebui să se desfășoare în Rusia, pe stadionul Krestovsky Gazprom din orașul St. Petersburg.

Recomandări

CINE AR CANDIDA PENTRU ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

UEFA vrea să schimbe locul de desfășurare a partidei din cauza războiului dintre Rusia și Ucraina.

Reprezentanții UEFA au convocat o întâlnire de urgență a comitetului executiv în legătură cu situația creată. Ședința va avea loc vineri dimineață.

„Ca urmare a evoluției situației dintre Rusia și Ucraina, președintele UEFA a convocat o reuniune extraordinară a Comitetului Executiv pentru vineri, 25 februarie, ora 10:00 CET, pentru a evalua situația și a lua toate deciziile necesare”, se arat într-un mesaj publicat, joi, de către UEFA, pe pagina sa de Twitter.