• Mario Camora are 338 de meciuri pentru CFR, cu care a câștigat 4 titluri în România
  • Islanda – România se joacă pe 8 octombrie la Reykjavik
  • Mirel Rădoi e neînvins pe banca naționalei României

Mario Camora și-a luat cetățenie română și așteaptă convocarea lui Rădoi la naționala României. Nu toți suporterii sunt de acord cu convocarea lui Camora și în general a străinilor la naționala României. Este vorba de un grup foarte naționalist, Uniți Sub Tricolor, care susține că venirea lui Camora la naționala lui Hagi, Popescu sau Dobrin ar fi o blasfimie.

În direct de la Cluj de unde joacă Mario Camora este colega noastra Raisa, care ne spune mai multe.

„După cum îi spune și numele, o echipă națională trebuie compusă din jucători nativi ai țării pe care aceștia o reprezintă, altfel, dacă ar îngloba și jucători străini, s-ar putea numi fără echivoc ‘echipă internațională’.”, se arată în comunicatul celor de Uniți Sub Tricolor.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
CUM ÎȚI PĂSTREZI CALMUL LA INTERVIU?
CE MĂNÂNC AZI?
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
9/10 ANGAJAȚI SE CRED EXPERȚI IT

Camora l-a supărat și pe Rădoi pentru că a cântat imnul la o emisiune TV. Selecționerul admite însă că experiența lui Camora ar fi bună în barajul cu Islanda pentru EURO.

„Eu l-am văzut la un post de televiziune unde a început să cânte imnul, asta înseamnă că data viitoare îl vom vedea că spune că e titular deja și lucrurile astea nu-mi plac. Deocamdată nu a venit la echipa națională”, a spus Mirel Rădoi, la PRO X.