• Astăzi se împlinește un an de la moartea lui Kobe Bryant și a fiicei sale Gianna
  • Mai mulți artiști filipinezi au creat un desen imens pentru a aduce un omagiu
  • Kobe Bryant a câștigat de 5 ori campionatul NBA și de 2 ori aurul olimpic

Kobe Bryant este omagiat astăz de oamenii de pretutindeni. Astăzi se împlinește un an de când baschetbalistul și fiica lui s-au prăbușit cu avionul.

În Filipine, mai mulți artiști au realizat o pictură murală masivă la care au lucrat 4 zile.

Suntem extrem de triști pentru ce s-a întâmplat cu el. Am planuit această comemorare încă de anul trecut. Din decembrie tot plănuim proiectarea picturii.”, spune Jerry Gabo, artist.

Recomandări

PRESIUNEA CREȘTE ASUPRA LUI BIDEN
ÎI IA HARRIS LOCUL LUI BIDEN?
PE CINE FACE DE RÂS ȘOȘOACĂ?
RUSIA ÎL CONDAMNĂ PE GERSHKOVICH
UNDE FUGI DE CANICULĂ ÎN WEEKEND?
ZBORURI AFECTATE DE PANA DE LA MICROSOFT

Este prima comemorare de la moartea lui Kobe și el este idolul nostru, de aceea am vizitat acest loc. Suntem uimiți de oamenii care au făcut acest lucru, este cu adevărat frumos”, a menționat

Kobe Bryant a câștigat de 5 ori campionatul în NBA și de 2 ori aurul olimpic cu naționala SUA. A fost unul dintre cei mai mari sportivi din istorie. El va rămâne mereu în memoria oamenilor pentru că, așa cum spunea chiar el, „trebuie să dai mai departe ce ai învățat, următoarei generații care vine din urmă. Așa creezi de fapt ceva ce va dura pentru totdeauna.”

Pe masură ce îmbătrânești începi să înțelegi că e vorba de fapt de generația următoare. Campionatele vin și se duc, dar cel mai important lucru pe care poți să îl faci e să dai mai departe ce ai învățat către următoarea generație care vine din urmă. Așa creezi de fapt ceva ce va dura pentru totdeauna”, Kobe Bryant.