Un handbalist de la HC Minaur Baia Mare a fost arestat pentru trafic de droguri. Ce cantitate de cannabis au găsit polițiștii

Sursă foto: Mediafax/Andreea Alexandru
  • Pierre Yves Ragot are 34 de ani și este jucătorul lui HC Minaur Baia Mare
  • Francezul a fost arestat pentru 30 de zile, după ce polițiștii au găsit 700 de grame de cannabis în casa sa
  • Ragot şi-a început cariera în 2003 la Nancy şi a ajuns în România în 2014

Handbalistul de origine franceză Pierre Yves Ragot a fost arestat pentru 30 de zile, după ce oamenii legii au găsit în locuinţa sa 700 de grame de cannabis şi o instalaţie indoor de cultivare a drogului de risc, potrivit DIICOT.

„În urma acţiunii din data de 4 iunie a procurorilor DIICOT – Serviciul Teritorial Braşov, la data de 5 iunie, Tribunalul Braşov a dispus arestarea preventivă a inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile”, conform unui comunicat transmis vineri de DIICOT.

Potrivit procurorilor, la începutul lunii februarie, Pierre Yves Ragot a comandat de pe un site de profil, trei colete cu materiale necesare susţinerii plantaţiilor indoor de cannabis, toate în greutate totală de 35 kg, achitând pentru acestea suma de 2.500 lei.

De asemenea, la data de 12 mai, handbalistul francez a comandat un colet cu materiale necesare susţinerii plantaţiilor indoor de cannabis, achitând pentru acesta suma de 1.257 lei.

În urma percheziţiei domiciliare au fost ridicate aproximativ 700 de grame de cannabis, o instalaţie folosită la întreţinerea culturii, două telefoane mobile, precum şi un grinder şi un cântar electronic, anunţă procurorii.

Pierre-Yves Ragot joacă în prezent pentru HC Minaur Baia Mare.