• Meciul Denis Shapovalov (Canada) – Jannick Sinner (Italia), din turul I de la Australian Open, a stârnit numeroase controverse.
  • Canadianul a avut un dialogul tensionat cu arbitrul de scaun.
  • Partida a durat aproape patru ore.

Partida dintre Denis Shapovalov (Canada) și Jannick Sinner (Italia), din runda inaugurală a probei masculine de la Australian Open, a avut parte de un episod surprinzător.

Tenismenul canadian s-a contrat cu arbitrul de scaun la începutul meciului, după ce i-a cerut permisiunea pentru a merge la toaletă, însă a fost refuzat de oficial.

Denis Shapovalov, numărul 12 mondial, a tunat după ce arbitrul i-a interzis să meargă la toaletă. „Cum adică nu mă pot duce, mă vei descalifica!? Trebuie să urinez! Voi urina în pantaloni! Întreabă-l pe supervizor, voi urina într-o sticlă atunci! Nu înțeleg această regulă!”, i s-a adresat Shapovalov oficialului, notează Daily Mail.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

S-a impus după 4 ore de joc

După dialogul intens, Denis Shapovalov și Jannick Sinner au oferit un meci excepțional, care s-a intins pe durata a patru ore, iar victoria i-a revenit canadianului, scor 3-6, 6-3, 6-2, 4-6, 6-4.

„jucătorii sunt nevoiți să se hidrateze în timpul unei partide de lungă durată și e normal să solicite să meargă la baie!”, a spus Denis Shapovalov la finalul jocului.

În turul al doilea al turneului de Mare Șlem de la Melbourne, canadianul se va duela cu australianul Bernard Tomic.