Un jucător de la Australian Open a amenințat că va urina pe teren. De ce i-a interzis arbitrul să meargă la baie

denis-shapovalov

denis-shapovalov

Partida dintre Denis Shapovalov (Canada) și Jannick Sinner (Italia), din runda inaugurală a probei masculine de la Australian Open, a avut parte de un episod surprinzător.

Tenismenul canadian s-a contrat cu arbitrul de scaun la începutul meciului, după ce i-a cerut permisiunea pentru a merge la toaletă, însă a fost refuzat de oficial.

Denis Shapovalov, numărul 12 mondial, a tunat după ce arbitrul i-a interzis să meargă la toaletă. „Cum adică nu mă pot duce, mă vei descalifica!? Trebuie să urinez! Voi urina în pantaloni! Întreabă-l pe supervizor, voi urina într-o sticlă atunci! Nu înțeleg această regulă!”, i s-a adresat Shapovalov oficialului, notează Daily Mail.

S-a impus după 4 ore de joc

După dialogul intens, Denis Shapovalov și Jannick Sinner au oferit un meci excepțional, care s-a intins pe durata a patru ore, iar victoria i-a revenit canadianului, scor 3-6, 6-3, 6-2, 4-6, 6-4.

„jucătorii sunt nevoiți să se hidrateze în timpul unei partide de lungă durată și e normal să solicite să meargă la baie!”, a spus Denis Shapovalov la finalul jocului.

În turul al doilea al turneului de Mare Șlem de la Melbourne, canadianul se va duela cu australianul Bernard Tomic.

Exit mobile version