• Kenny Edwards, jucătorul lui Huddersfield, a fost suspendat 10 partide.
  • Edwards a băgat degetul în fundul unui adversar în timpul unui meci.
  • Pilierul Sam Kasiano a depus plângerea în cazul lui Edwards.

Kenny Edwards, jucătorul lui Huddersfield, a fost suspendat pentru 10 meciuri pentru că a băgat degetul în fundul unui adversar.

Neo-zeelandezul a fost pus sub raport de arbitrul Ben Thaler în timpul înfrângerii de joia trecută a echipei Giants, învinsă acasă cu 50-12 de Catalans Dragons, în urma unei plângeri depuse de pilierul Sam Kasiano de la Dragons, potrivit The Guardian.

Edwards a fost acuzat de comisia de analiză a meciurilor din cadrul Ligii de Rugby Football League de o infracțiune de gradul F, cea mai gravă de care dispune, pentru „alt comportament contrar” și a fost trimis la un tribunal independent, care a pronunțat pedeapsa în urma unei audieri miercuri seara.

Recomandări

CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI
„NADIA” ÎI DUCE PE ROMÂNI LA J.O.

Amendat cu 500 de lire sterline

Edwards, fost jucător al formației Catalans, a pledat vinovat la acuzație și a primit și o amendă de 500 de lire sterline.

Fundașul echipei Catalans, Joel Tomkins, a fost suspendat pentru opt meciuri pentru o infracțiune similară anul trecut, în timp ce aripa Tommy Makinson de la St Helens și Tom Linehan de la Warrington au fost suspendați pentru cinci, respectiv opt meciuri pentru că au apucat testiculele adversarilor.

Kasiano, între timp, a contestat cu succes o notificare de penalizare de un meci după ce a fost acuzat de o infracțiune de grad B de contact periculos în timpul meciului cu Huddersfield. Kasiano a pledat vinovat pentru această infracțiune, dar tribunalul a fost de acord ca acuzația să fie retrogradată și a evitat o interdicție, eliberându-l să joace vineri împotriva lui Leeds.