• Cody Simpson va participa în vară la probele pentru lotul olimpic de înot al Australiei.
  • Popstar-ul a făcut înot de performanță până la 13 ani, când a renunțat pentru muzică.
  • Michael Phelps deține recordul all-time de medalii olimpice (23).

Popstar-ul australian Cody Simpson trage tare să prindă un loc la Jocurile Olimpice de la Tokyo. S-a antrenat în secret în ultimele 5 luni și visează să facă parte din lotul de înot al Australiei vara viitoare, la suta de metri fluture.

I-a părut rău când s-a lăsat la 13 ani, chiar dacă știa de atunci că va avea succes în muzică. Și-a propus să se întoarcă în bazin 10 ani mai târziu și s-a ținut de cuvânt. Calificat la probele olimpice din iunie, Cody nu se dă bătut până nu câștigă o medalie pentru Australia.

Împins de la spate de cel mai decorat campion olimpic din istorie

„De ce-ul motivului meu de a urma acest sport au fost focul și determinarea de a vedea cât de departe mă pot împinge. Dacă în acest sport aș putea găsi limite pe care nu le-am putut găsi când eram tânăr”, a spus Cody Simpson.

Recomandări

MACRON: EUROPA POATE MURI
XI MERGE LA PARIS
PICASSO ÎȘI DEDICĂ VIAȚA ARTEI
SWIFT REVINE PE PRIMUL LOC
MADONNA CÂNTĂ ÎN RIO DE JANEIRO
LANDO NORRIS CÂȘTIGĂ CURSA DE LA MIAMI

Michael Phelps este unul dintre cei care l-au convins pe Cody să se concentreze 100% pe înot.

„Dacă te uiți la cei mari din orice domeniu, pe orice potecă a vieții, cei mai mari fac lucruri și când nu vor și asta face diferența. 03.18 04.02 Crescând, am crezut asta, am crezut că pot realiza absolut orice îmi pun în minte, dacă sunt pregătit să fac sacrificii și sunt dedicat”, a declarat Michael Phelps, cel mai decorat campion olimpic din istorie.