• Un englez a sărit în canalul din Nottingham în care e interzis scăldatul, iar poliţia a trebuit să intervină ca să-l salveze
  • El a făcut acest gest de fericire crezând că Nottingham Forest a învins-o pe rivala Derby County
  • Bucuria a fost prematură – poliţia i-a dezvăluit fanului că cei de la Derby County au marcat în prelungiri şi partida s-a încheiat 1-1

Nottingham Forest continuă lupta pentru revenirea în Premier League, însă fosta dublă câştigătoare a Cupei Campionilor Europeni s-a încurcat în etapa din weekend în duelul cu Derby County. A fost 1-1 după o reuşită în prelungiri a lui Chris Martin, asta după ce Joe Lolley a deschis scorul încă din minutul 12.

Forest a avut ocazii de a dubla avantajul în prima repriză după bara lui Tiago Silva şi o ocazie mare a lui Lewis Grabban. Până la urmă, Derby a reuşit să egalezeze în prelungiri după o lovitură liberă iar Forest rămâne pe locul 5, la 7 puncte peste Derby County, echipa aflată pe poziţia a 7-a. Locurile 3-6 vor disputa play-off pentru promovarea în Premier League.

Nottingham Forest îşi putea asigura calificarea în play-off cu o victorie cu Derby County iar un fan al echipei s-a bucurat prematur. Conform autorităţilor din Nottingham, bărbatul a sărit în canalul care leagă Nottinghamshire şi Derbyshire iar poliţia a intervenit pentru a-i salva viaţa. Fanul nu avea la cunoştinţă faptul că cei de la Derby County au reuşit să egaleze în prelungirile partidei.

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN