• Un englez a sărit în canalul din Nottingham în care e interzis scăldatul, iar poliţia a trebuit să intervină ca să-l salveze
  • El a făcut acest gest de fericire crezând că Nottingham Forest a învins-o pe rivala Derby County
  • Bucuria a fost prematură – poliţia i-a dezvăluit fanului că cei de la Derby County au marcat în prelungiri şi partida s-a încheiat 1-1

Nottingham Forest continuă lupta pentru revenirea în Premier League, însă fosta dublă câştigătoare a Cupei Campionilor Europeni s-a încurcat în etapa din weekend în duelul cu Derby County. A fost 1-1 după o reuşită în prelungiri a lui Chris Martin, asta după ce Joe Lolley a deschis scorul încă din minutul 12.

Forest a avut ocazii de a dubla avantajul în prima repriză după bara lui Tiago Silva şi o ocazie mare a lui Lewis Grabban. Până la urmă, Derby a reuşit să egalezeze în prelungiri după o lovitură liberă iar Forest rămâne pe locul 5, la 7 puncte peste Derby County, echipa aflată pe poziţia a 7-a. Locurile 3-6 vor disputa play-off pentru promovarea în Premier League.

Nottingham Forest îşi putea asigura calificarea în play-off cu o victorie cu Derby County iar un fan al echipei s-a bucurat prematur. Conform autorităţilor din Nottingham, bărbatul a sărit în canalul care leagă Nottinghamshire şi Derbyshire iar poliţia a intervenit pentru a-i salva viaţa. Fanul nu avea la cunoştinţă faptul că cei de la Derby County au reuşit să egaleze în prelungirile partidei.

Recomandări

ALTMAN PORNEȘTE RĂZBOIUL CU GOOGLE
100 LIDERI MONDIALI DAU STARTUL JO
CE ÎNSEAMNĂ TULBURAREA ARFID?
CE ESTE TULBURAREA ARFID?
CE DESTINAȚII VIZITEZI VARA ASTA?
UNDE CONDUCI ÎN WEEKEND?