• Rezultatul surpriză al etapei a 17-a, a Superligii la fotbal masculin a fost furnizat în ultimul meci al rundei de Universitatea Cluj, care a învins pe Rapid Bucureşti în Giuleşti, cu 3-2, după ce a fost condusă cu 2-0.

Ardelenii au început meciul în ofensivă, cu 2-3 ocazii de poartă cu potenţial, însă cei care au marcat primii au fost feroviarii, printr-un şut uşor deviat al lui Papeau, în minutul 14.

Peste doar 10 minute, Funsho l-a servit pe Ioniţă în faţa porţii, de unde acesta a marcat pentru 2-0.

Ioan Sabău a făcut o modificare tactică în minutul 31, înlocuindu-l pe Fossati cu Oancea. Proaspăt intrat în teren, Oancea a contribuit la primul gol al revenirii clujenilor, Popa marcând din pasa acestuia în minutul 40.

Recomandări

TÎLVAR: PATRIOT E INDISPENSABIL PENTRU ROMÂNIA
XI ÎL PRIMEȘTE PE PUTIN ÎN CHINA
INSTINCT DE TURMĂ
BIDEN TRIMITE ARME ÎN ISRAEL
PROTESTE LA MUZEE
TU MERGI LA VOT? 6 DIN 10 TINERI, DA

După pauză, studenţii l-au pus la încercare pe Moldovan, Popa ratând din poziţie unu la unu. În minutul 56, clujenii au egalat după o fază la care Nistor l-a angajat pe Stoica, acesta a şutat în bară, mingea ricoşată ajungând la Chipciu, care a plasat mingea în plasa porţii cu calm.

Pe fondul căderii jocului gazdelor, elevii lui Sabău au preluat conducerea după o nouă fază combinativă, la capătul căreia Popa i-a pasat lui Stoica, iar acesta a marcat cu poarta goală.

Chipciu putea face dubla în minutul 76, dar şutul său a nimerit bara.

Universitatea Cluj a urcat pe locul 7 în clasament, cu 23 de puncte, iar Rapid a ratat şansa de a trece pe locul 2, peste CFR Cluj, şi rămâne pe 3, cu 30 de puncte.