Unul dintre antrenorii Simonei Halep a încetat colaborarea cu tenismena din Constanța. „Nu pot găsi un motiv evident”

halep-cahill-efremov Sursa foto: Facebook/Simona Halep
  • Antrenorul Artemon Apostu-Efremov a declarat că nu mai colaborează cu jucătoarea Simona Halep.
  • Apostu-Efremov: „O colaborare cu un jucător de asemenea calibru este o experienţă fenomenală”.
  • Halep a mai renunţat la un vechi colaborator, preparatorul fizic Teo Cercel, la începutul anului trecut.

„Team Halep” a rămas fără un antrenor, după ce Artemon Apostu-Efremov a anunțat că a rupt colaborarea cu jucătoarea din Constanța.

„Nu pot găsi un motiv evident, ci mai degrabă este o colaborare care a ajuns la sfârşit după multe provocări legate atât de programul competiţional, cât şi de restricţii legate de pandemie. O colaborare cu un jucător de asemenea calibru este o experienţă fenomenală şi sper să fi reuşit să o învăţ atat de multe pe cât am învăţat eu fiind în această echipă. Darren este un mare antrenor şi să îl am alături a fost o inspiraţie majoră”, a decarat antrenorul pentru as.ro.

Antrenorul Artemon Apostu-Efremov a fost cooptat în echipa Simonei Halep (locul 3 WTA) în decembrie 2019, în locul lui Daniel Dobre. Apostu-Efremov lucrase anterior cu Irina Begu.

Halep a mai renunţat la un vechi colaborator, preparatorul fizic Teo Cercel, la începutul anului trecut. Acum, după plecarea lui Apostu-Efremov, fostul lider WTA va lucra în continuare sub comanda australianului Darren Cahill.